Herosi

Forum organizacji Herosi z gry MTA na serwerze pylife.

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2018-02-19 22:36:05

RJK11
Moderator
Liczba postów: 2
WindowsChrome 63.0.3239.132

Wszystko się kiedyś kończy...

Nie wiedziałem gdzie to napisać, więc napiszę tu.

Witam, otóż po dłuższym czasie namysłu (Jakieś 2tyg.) z ciężkim bólem informuje, że opuszczam szeregi organizacji i zwalniam stanowisko V-Lidera. Piszę to tu, żeby wszystkich poinformować co i jak.

Moje odejście chciałbym uargumentować. Oczywiście z góry powiem, że nie chcę aby ktoś się uraził.

Po pierwsze: Co chwilę z organizacji odchodzi jakaś osoba, przyrost jest mniejszy niż spadek.

Po drugie: Mało kto jest aktywny, zazwyczaj siedzę i nikogo nie ma.

Po trzecie: Do organizacji cały czas dołączają nowe osoby będące tu tylko dla aut. Do tego nie wypełniają obowiązku naprawy.

Po czwarte: Kary w większości przypadków nie są nakładane, cały regulamin jest nie przestrzegany

Po piąte: Pieniądze z organizacji są wydawane, lecz dobrobyt bycia w organizacji jest ograniczony.

Może to i smutna decyzja, ale jakoś po prostu muszę odpocząć od organizacji Herosi. Jednocześnie apeluje o to aby pozbyć się mojego konta na tym forum.

Pozdrawiam, Alan.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
album-mateuszka125434767396730 - funalliance - ciekawostki-ze-swiata - rngniezno - tortugamax

[ Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 11 zapytań - Pamięć użyta: 494.69 kB (Maksimum: 547.6 kB) ]